infoblokk erfa also

infoblokk kedv final CMYK ERFA

TOP-1.4.1-16-BS1-2017-00010 azonosító számú, „A csorvási Bocskai u. 2. sz. alatti Bölcsőde és Óvoda felújítása, eszközbeszerzése” című projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális  Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága döntése értelmében 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt összköltsége 29 796 773 Ft.
A projekt keretében Bocskai u. 2. sz. alatti Bölcsőde és Óvoda, valamint az István király u. 34. sz. alatti Óvoda felújítása valósul meg. A fejlesztés révén a két helyszín tekintetében megtörténik a padlóburkolatok, a melegítőkonyhák, a kézmosók, WC blokkok felújítása, valamint a hiányzó eszközök beszerzése.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A csorvási Bocskai u. 2. sz. alatti Bölcsőde és Óvoda felújítása, eszközbeszerzése

A projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága döntése értelmében 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt a TOP-14.1-16 kódszámú Felhívásban megfogalmazott átfogó célokkal összhangban van, a projekt keretében a gyermekellátási szolgáltatások (bölcsőde, óvoda) fejlesztését vállalta az Önkormányzat.

A cél az volt, hogy a projekt keretében Bocskai u. 2. sz. alatti Bölcsőde és Óvoda, valamint az István király u. 34. sz. alatti Óvoda intézmény fenntartási helyszínein nyújtott gyermekellátási szolgáltatások minőségi fejlesztése megvalósuljon. A fejlesztés révén a két helyszín tekintetében megtörtént a padlóburkolatok, a melegítőkonyhák, a kézmosók, WC blokkok felújítása, valamint a hiányzó eszközök beszerzése.

A munkaterületen a nyertes ajánlattevő (Csorvási Építőmester Bt.) 2019.07.15-én kezdte meg a munkát, a műszaki átadás-átvételre pedig 2019.08.30-án került sor, az intézmények a felújítás időtartama alatt felváltva működtek, hogy a felújítás alatt is minél zavartalanabbul tudják fogadni a kisgyermekeket.

 

A projekt azonosító száma: TOP-1.4.1-16-BS1-2017-00010
A kedvezményezett neve: Csorvás Város Önkormányzata
A támogatás összege: 29 796 773.- HUF
A támogatás aránya: 100 %

A projekt európai uniós támogatás segítségével, a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Vissza felülre