Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csorváson a mai napon (2021.03.24-én) a háziorvosok által lejelentett adatok alapján 25 fő aktív koronavírus fertőzött személyről van tudomásunk, és ismereteink szerint további 6 fő várja a koronavírus fertőzöttségre vonatkozó pozitív vagy negatív teszt eredményét. A lejelentett adatok szerint a mai napig összesen 747 fő csorvási lakos kapta meg a koronavírus elleni védőoltást. 

Tájékoztatom Önöket továbbá arról is, Csorvás Város Önkormányzata segítséget nyújt a koronavírus elleni védőoltást igénylő, de a védőoltásra regisztrálni nem tudó lakosok regisztrációjában. A csorvási Művelődési Ház munkatársai a könyvtárban minden hétköznap 8-12 óráig segítséget nyújtanak azon lakosoknak, akik szeretnék megkapni a koronavírus elleni védőoltást, de a szükséges digitális ismeretek vagy eszközök, vagy akár saját e-mail cím hiányában nem tudtak még regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu honlapon keresztül, illetve – lévén nem nyugdíjasok –nem kaptak még a regisztrációhoz papíralapú levelet.

Továbbra is kérem a lakosságot, hogy szabályszerűen tartsák be a járványügyi óvintézkedéseket a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Tisztelettel:

Baráth Lajos, polgármester

Vissza felülre